Zəngəzur dəhlizinin arxasında ABŞ və NATO dayanıb?
Prezident İldırım Vəliyevlə bağlı sərəncam İMZALADI
Şəkidə TIR yandı
İlham Əliyev Trampa başsağlığı verdi
Prezident onlara rütbələr verdi
Fərid Abuşov işdən çıxarıldı
Özgür Özəlin toxunulmazlığı ləğv edilə bilər
İranda ölənlərin sayı 1060 nəfərə çatıb
Basketbol millimiz İslandiyanı məğlub etdi
Mingəçevir İcra Hakimiyyətində FACİƏ


30.04.2023  10:35 

Yumurta necə bişirilməlidir?





A+  A-

Bloger və restoran sahibi Evgeni Klopotenko özünün YouTube kanalında yerləşdirdiyi dərslik videosunda yumurtanın necə bişirilməsini izah edib.

XəzərNews.az xəbər verir ki, Klopotenkonun sözlərinə görə, maye sarısı əldə etmək üçün yumurta 3 dəqiqə qaynar suya batırılmalıdır.

Sarısının yumşaq, lakin yayılmaması üçün yumurtaları 6 dəqiqə, bərk qaynadılmış yumurtalar üçün isə 9 dəqiqə qaynatmaq lazımdır.

"Yumurtanı tavadan çıxaran zaman dərhal soyuq suyun altına qoymaq vacibdir. Onda onu təmizləmək xeyli asan olacaq", - ekspert bildirib.

Klopotenko vurğulayıb ki, yumurta bişirməzdən əvvəl suyu duzlamaq lazım deyil.

"Sadəcə üç rəqəmi yadda saxlamaq lazımdır - "3", "6", "9" - və bir saniyəölçən olsun", - Klopotenko yekunlaşdırıb.

Xəbər 3257 dəfə oxunub.




08.07.2025  17:13 

Şəkidə TIR yandı

08.07.2025  17:00 

Prezident onlara rütbələr verdi

08.07.2025  16:51 

Fərid Abuşov işdən çıxarıldı

08.07.2025  11:02 

Milli Məclisin iclası başladı

08.07.2025  10:59 

Rusiyadan daha bir TƏXRİBAT


BÜTÜN XƏBƏRLƏR +