Prezident : ATƏT-in Minsk qrupunun fəaliyyətinə rəsmən xitam verilməsinin vaxtı çoxdan yetişib
Diaspora üçün Azərbaycanı təbliğ edən tribunalar niyə qapadılıb?
“Daşnaksütyun” partiyasının 13 üzvü saxlanılıb
Prezident Azərbaycan xalqını təbrik edib
Ayətullah və prezident mollanın arxasında namaz qılır - TƏZAD
İlham Əliyev filippinli həmkarını təbrik edib
Ankaranın BRICS planı işə düşdü- Kağız üzərindəki müttəfiqlər çaşqınlıq içində- Rusiya və Çin isə...- SENSASİYA
İctimai Birlik azsaylı xalqlarla bağlı yeni layihənin icrasına başlayıb
Prezident beynəlxalq sərgidə çıxış edib... - Bakıda
Sərdarlı ailəsi Qərbi Azərbaycan Araşdırmalar Mərkəzini ziyarət edib - fotolar


30.04.2023  10:35 

Yumurta necə bişirilməlidir?





A+  A-

Bloger və restoran sahibi Evgeni Klopotenko özünün YouTube kanalında yerləşdirdiyi dərslik videosunda yumurtanın necə bişirilməsini izah edib.

XəzərNews.az xəbər verir ki, Klopotenkonun sözlərinə görə, maye sarısı əldə etmək üçün yumurta 3 dəqiqə qaynar suya batırılmalıdır.

Sarısının yumşaq, lakin yayılmaması üçün yumurtaları 6 dəqiqə, bərk qaynadılmış yumurtalar üçün isə 9 dəqiqə qaynatmaq lazımdır.

"Yumurtanı tavadan çıxaran zaman dərhal soyuq suyun altına qoymaq vacibdir. Onda onu təmizləmək xeyli asan olacaq", - ekspert bildirib.

Klopotenko vurğulayıb ki, yumurta bişirməzdən əvvəl suyu duzlamaq lazım deyil.

"Sadəcə üç rəqəmi yadda saxlamaq lazımdır - "3", "6", "9" - və bir saniyəölçən olsun", - Klopotenko yekunlaşdırıb.

Xəbər 1268 dəfə oxunub.




Bölməyə aid digər xəbərlər

21.06.2024  16:03 

BDU-nun müəllimi vəfat edib

20.06.2024  20:21 

Milli Məclis buraxılır

18.06.2024  14:34 

Sabahın havası açıqlandı

15.06.2024  18:28 

İran Fransaya donosçuluq edir


BÜTÜN XƏBƏRLƏR +